Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nieuws

Welk materiaal is aluminiumoxide keramiek?
Tijd vrijgeven: 2022-02-24 10:49:33  Hits: 9

presumably wordt iedereen gebruikt voor het materiaal van aluminiumoxide keramiek. Veel kleine partners zijn erniet erg bekend mee, dus laat' s Meer informatie over welke materialen aluminiumoxide keramiek zijn?

alumina keramiek, alumina (aluminiumoxide), chemische formule Al2O3. Het is een soort van hoge hardheidsverbinding, het kan ook worden gezegd dat het een keramisch materiaal is met alumina als het hoofdlichaam. Alumina-keramiek heeft betere geleidbaarheid

properties, mechanische sterkte en hoge temperatuur weerstand. Het smeltpunt is erg hoog, het smeltpunt is 2054 ° C, en het kookpunt is 2980 ° C, die kan worden gebruikt als vuurvaste materialen, zoals crcibles, hoge temperatuurovenbuizen, enz. Ionische kristallen die kunnen worden geïoniseerd Hoge temperaturen, vaak gebruikt bij de vervaardiging van vuurvaste materialen.

manynieuwe energie- ennieuwe technologiebedrijven hebben gebruik gemaakt van de hoge hardheid van alumina om Corundum ball-slijpmachines te vervaardigen die in het laboratorium worden gebruikt om materialen te malen met een hardheid die kleiner is dan het . Met hoge-purity grondstoffen en geavanceerde technologie kunnen aluminiumoxide keramiek ook transparant worden gemaakt en lampen voor high-druknatriumlampen kunnen worden gemaakt.


voorgaand: Wat zijn bioceramiek?

volgende: Wat zijn de toepassingen van zirk...