Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nieuws

Het verschil tussen keramische plungerpomp en roestvrijstalen plunjerpomp
Tijd vrijgeven: 2022-04-11 15:51:08  Hits: 20

h hetde het erover eens dat een plungerpomp de beste prestaties en lange-term-waarde biedt voor toepassingen die een langdurige lage stroomnodig hebben bij hoge druk. Industrie-voorbeelden kunnen commerciële reiniging, spuiten, chemische injectie en ongediertebestrijding omvatten. Als onderdeel van het besluit om een ​​plungerpomp in uw systeem in te zetten, moet u overwegen welke opties en accessoires kiezen. Een belangrijke beslissing is de keuze van pompmateriaal.

in toevoeging aan het pomplichaamsmateriaal, de materiaalsamenstelling van de plunjer zelf vereist zorgvuldige afweging. Hier zullen keramische en roestvrijstalen plungers en hun eigenschappen worden geëvalueerd om de meest geschikte locatie voor elk te bepalen.

what is een plunjerpomp?

PLUNGER pompen: bekend als zuigerpompen en positief Verplaatsingspompen, hebben een gladde cilindrische plunjer die heen en weer bewind, waardoor de druk en het dwingen van vloeistof door een uitlaatklep te creëren.

氧化锆陶瓷泵2.jpg

advantages van keramische zuigerpompen

to de leek, keramiek lijkt misschien een delicaat materiaal datniet geschikt is voor toepassingen met hoge drukpomp. Ceramische plunjers daarentegen zijn zeer duurzaam, vooral in systemen die in contact komen met agressieve chemicaliën. Over het algemeen kunnen keramische plungers een beetje meer kosten dan roestvrij staal, maar zijn in sommige toepassingen vereist.

some keramische plungers zijn keramisch gecoat, maar veel pompen hebben massief keramische plungers gemaakt van alumina

zirconia keramiek met een gladde,niet-/zirconianollig oppervlak. Keramische plunjers zijn ideaal voor toepassingen die het gebruik van agressieve chemicaliën vereisen, zoals ongediertebestrijding, desinfectie en ontzilting. Keramiek zalniet roest en zalniet verslechteren wanneer ze worden blootgesteld aan de meeste chemicaliën, zout water, reinigingsoplosmiddelen en andere agressieve vloeistoffen.-

Het gebruik van keramische plunger pomp

dust suppression

atomisatie en verdampingskoeling N

SOFT WASH

PEST-bediening

disinfect

chemische injectie

revse osmose en ontzilting

advantages van roestvrijstalen plunjerpompen

stainless stalen plunjerpompen zijn een andere populaire keuze voor pompende systemen. De inherente mechanische sterkte van roestvrij staal maakt het geschikt voor toepassingen die bestand zijn tegen trillingen, thermische schokken of schokken. Pompapparatuur wordt bijvoorbeeld gesleeptnaar een vrachtwagenbed ofnaar een pomp onder zeer hoge druk. Toegegeven, er is enige cross-over in termen van toepassingen. Net als keramische plungers, zijn roestvrijstalen plunjers vaak chemisch resistent, bijvoorbeeld, ze zijn geschikt voor ongediertebestrijding.

stainless stalen plunjerpomp gebruik

hard oppervlakte reiniging

carpet afzuigkap

powerful reiniging

pest bediening

hydrostatische druktest

lawn en landbouw

voorgaand: Wat zijn de kenmerken van zirkoni...

volgende: No