Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nieuws

Kenmerken van keramische plunjers
Tijd vrijgeven: 2022-03-28 13:00:32  Hits: 10

De keramische plunjer keurt de hoge hardheid en slijtvastheid van technische keramische materialen. De keramische plunjer is verbonden door ceramische en roestvrijstalen bonding, lassen, inlay en socket-technologie. Het is een ideale substituut voor metalen pompen en is op grote schaal gebruikt in medische apparatuur, milieutechniek, aardolie, chemische en andere industrieën.

featuren van de keramische plunjer:

1. De keramische plunjer is gemaakt van hoog-performance structureel keramisch materiaal, dat hoge hardheid heeft, slijtvastheid, hoge temperatuurbestendigheid, corrosieweerstand en andere eigenschappen. Om betrouwbare materiaalprestaties te garanderen.

2. De microporeuze structuur verkregen door de unieke verwerkingsmethode op het werkoppervlak van de keramische plunjer heeft een zelf-lubrisch effect, dat het schuifwrijvings- en smeermechanisme van de traditionele plunjerpomp verandert.

3. Het oppervlak van de binnenste holte keurt een vloeistofstructuur aan en er is geen dode hoek of groef. Het oppervlak van de binnenholte en het oppervlak van de plunjer worden verwerktnaar een spiegeloppervlak met een geavanceerde hoog-precision binnenste en buitenste cilindrische molen, en het buitenoppervlak wordt getrild en gepolijst, wat handig is voor reiniging en desinfectie.

4. De structuur van het pomplichaam is fijn afgesloten met de productstructuur, die handig is voor demontage.

5. Deze producten zijn getest op corrosiebestendigheid, zuur- en alkalische weerstand en veiligheidsprestaties en hun indicatoren hebben hetniveau van vergelijkbare buitenlandse producten bereikt.


voorgaand: Voorzorgsmaatregelen voor het bew...

volgende: Wat zijn de kenmerken van zirkoni...