Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nieuws

Gebruik van keramische robotarmen
Tijd vrijgeven: 2022-03-17 20:36:09  Hits: 17

ceramische arm, ook bekend als keramische vinger, keramische manipulator, eindeffector, enz., (Ceramic Manipulator) vormt het einde van de manipulator voor het manipuleren en verplaatsen van halfgeleiderwafels tussen verschillende posities. Het is in feite een robotige hand, dus de thermische en dimensionale stabiliteit is belangrijk, en besmet de kamer met deeltjes of chemische verontreinigingen.&#&#

ceramische armen worden gebruikt om siliciumwafels gedurende de productie in een halfgeleiderproces te manipuleren en te dragen. Het kan grote wafels aan en vacuümkanalen kunnen worden ontworpen om onderdelen vast te houden.

氧化铝陶瓷叉臂800-1.jpg-robotica, een eindafbod is een apparaat of een gereedschap dat is bevestigd aan het uiteinde van een robotarm; De hand zal zijn. De uiteindelijke effector is het deel van de robot die communiceert met het milieu. De structuur van de eindafbod en de aard van de programmering en hardware die het drijft dat het afhangt van de taak die de robot zal uitvoeren. Als de robot iets moet oppakken, is een robotige hand genaamd een grijper de meest efficiënte eindafbod.

cercorica heeft superieure mechanische, elektrische en thermische eigenschappen en zijn ideaal voor hoog

quality-componenten. De duurzaamheid van fijne keramiek maakt ze ideaal voor schurende mechanische en thermische belastingen, evenals chemisch zware omgevingen.

&#

voorgaand: Zaken die aandachtnodig hebben bi...

volgende: Voorzorgsmaatregelen voor het bew...