Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nieuws

Zaken die aandachtnodig hebben bij het reinigen en steriliseren van aluminiumoxide ceramische vulpomp
Tijd vrijgeven: 2022-03-17 16:14:53  Hits: 24

Cleaning Stappen:after reinigen met zuiver water, spoel dan af met schoon water voor injectie; Geniet van de keramische pomp met 1-3% NaOH gedurende 5-15 minuten, die gelijk is aan depyrogenering en spoel vervolgens met schoon water voor injectie.

iterilisatie stap:esterilisatie met hoge-pressure vochtige warmte stoom. De sterilisatietemperatuur is 121 ° C, de druk is 0,1 MPA, en de tijd is 30 minuten. Natuurlijk moet dit worden bepaald door procesinspectie.

precauties:

1.Gebruik fluorine-Containing chemische oplossingniet om contact op tenemen met roestvrij staal om corrosie van roestvrijstalen delen te voorkomen; Trekniet aan de keramische kolom en keramische stekker van de keramische meetcomponent in heet water hoger dan 40 ° C tijdens het reinigen, en de keramische stekker moet worden verwijderd voor het reinigen; De keramische staaf en keramische plug kunnen tijdens het procesniet worden uitgewisseld; Tijdens sterilisatie moeten de draaiklep, de keramische plug en de doseerstang in een speciale was- en sterilisatiedoos worden achtergelaten, en de keramische staaf en keramische plunjer moeten verticaal worden opgehangen voor vochtige warmtesterilisatie; Na sterilisatie moet de temperatuur van het pomplichaam wordenneergelaten tot kamertemperatuur vóór de installatiebewerking; Vóór de temperatuur van de pomplichaam DROp s tot kamertemperatuur, moeten de kraken en vervorming van het pomplichaam veroorzaakt door plotselinge koeling worden vermeden.

陶瓷灌装泵2.jpg

2.if is er geel vuil op het contactgedeelte tussen het keramische pomplichaam en de vloeibare geneeskunde, het kan worden gedrenkt in 10% oxaalzuur gedurende 0,51 uur en vervolgens gespoeld met water voor injectie; Omdat de hardheid van keramiek groter is dan die van roestvrij staal, kan het contact tussen keramiek en roestvrij staal het keramische oppervlak aan het oppervlak hechten. Roestvrij staal, dienietnetjes kan worden afgehandeld, zal vermoedelijk de vulpomp veroorzaken om slecht ofniet te bewegen, wat resulteert in schade. Gebruik tijdens het wassen en steriliserenniet--metallische materialen (zoals tetrafluorethyleen) als opslagcontainers; Wanneer de plunjerkleeve, plunjer en groefklep van de machine worden verwijderd voor gebruik, plaats dan de plunjerhuls verticaal, en de plunjer de groefklep is vastgebonden met een touw en is verticaal in de lucht door zwaartekracht om vervorming te voorkomen.-verticaal in de lucht.


voorgaand: De prestaties en voordelen van zi...

volgende: Gebruik van keramische robotarmen