Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nieuws

Voorzorgsmaatregelen voor het bewerken van aluminiumoxide keramische armen
Tijd vrijgeven: 2022-03-17 21:14:44  Hits: 17

alumina keramiek kan worden gezegd om een ​​materiaal te zijn met extreem hoge hardheid, wat betekent dat het erg moeilijk is om te verwerken. Alumina keramische armen worden gebruikt in de halfgeleiderindustrie, voornamelijk verantwoordelijk voor de behandeling van waferproductie en hebben relatief hoge vereisten voor de verwerking vannauwkeurigheid. Verwerkingstechnologie is ook een moeilijk punt in de industrie. Huamin Ceramics heeft het probleem van de rand van de rand opgelost tijdens keramische verwerking.

De meest gebruikelijke werktuigmachines voor precisiebewerking van aluminiumoxide keramiek zijn: CNC graveermachine, oppervlakte-molen, interne en externe cilindrische molen, enz. De belangrijkste zijn de belangrijkste Technologie van CNC Gravure Machine en Surface-molen.

first van allen wordt het aluminiumoxide keramische verwerkingswerkwijze in het algemeen verwerkt met een oppervlakte-molen, bijvoorbeeld, een molen wordt gebruikt om het materiaal te openen en het referentieoppervlak te slijpen. Meestal is het het beste om het voedingsbedrag in het slijpproces bij ongeveer 0,03 mm te regelen, en het is meer geschikt om een ​​diamanthars-slijpwiel te gebruiken.

AS voor de deeltjesgrootte van het slijpwiel, het kan volgensnaar de vereiste oppervlakteruwheid. In het algemeen wordt het aanbevolen om te kiezen tussen 150-400 mesh. Meestal vereist het back-end-proces van veel materialennog steeds gravure en freesmachines. In feite kunt u een molen gebruiken om de grootte van het afgewerkte product te verwerken en vervolgens een CNC-graveermachine voor verwerking te gebruiken. Aan de ene kant kan het effectief het aantal gravure- en freesmachines verminderen. Aan de andere kant kan het de verwerkingsefficiëntie aanzienlijk verbeteren en de verwerkingskosten verminderen. Secondly, de voorzorgsmaatregelen voor het CNC-graveermachine verwerkingsproces:nadat de slijpmachine wordt gebruikt, is de volgende stap om de CNC-graveermachine te gebruiken om gaten te gebruiken en speciale-Shaped oppervlakken van de keramische armen. Als de CNC-graveermachineniet voorzichtig is, zal het ervoor zorgen dat het materiaal instorten of breken, dus speciale aandacht moet worden betaald tijdens de verwerking. Het fenomeen van de randchippen is het meest waarschijnlijk in het proces van CNC-graveermachine, vooral in het proces van het doorboren van het keramische lichaam, dit fenomeen is bijzonder duidelijk.

De methode om het chippen van de keramische arm op te lossen:

Wanneer proef snijden van aluminiumoxich-keramiek, is hetnoodzakelijk de basiskenmerken van de basis te beheersen. De volgende stap is om de kracht, voedingssnelheid en pas langzaam aan te passen. Volgens de feed van aluminiumoxide keramiek wordt aanbevolen dat de F-waardeniet hoger mag zijn dan 1000 mm

min; Het voer magniet groter zijn dan 0,01 mm. De specifieke waarde hangt echter voornamelijk af van de materiële eigenschappen en de gebruikte slijpstang. Hierbij moet worden benadrukt dat door verschillende fabrikanten, deeltjesgroottes en proces-slijpstangen, de instelling van het verwerken van parameterwaarden ook anders is, en het is erg moeilijk om een ​​vaste waarde te geven. We gebruiken echter een CNC-keramische graveermachine, die voor de hand liggende voordelen heeft in keramische verwerkingsnauwkeurigheid en verwerkingsefficiëntie./


voorgaand: Gebruik van keramische robotarmen

volgende: Kenmerken van keramische plunjers