Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nieuws

Wat zijn de applicaties van zirkonia keramische cutters?
Tijd vrijgeven: 2022-03-17 15:22:49  Hits: 23

What is een keramische gereedschap met zirconia? Je moet gehoord hebben aan of gebruikte zirconia keramische messen. Zirconia-keramische messen zijn ook een soort messen als denaam suggereert, maar zirkonia-messen zijn anders dan gewone messen die worden gebruikt in het dagelijks leven. Waarom is het anders? Laat Huamin Ceramics het hieronder met u delen.

zirconia keramische cutter keramische inzetstukken voor High-tech snijden. Sommige toepassingsgebieden blijven hogere en meer speciale vereisten voor bladennaar voren brengen. Zirconia Ceramic Cutters zijn bladen die aan deze vereiste kunnen voldoen. Talloze toonaangevende bedrijven in de dunne film, medische technologie en elektronica-industrieën zijn bewust met behulp van keramische bladen om de productie-efficiëntie te verhogen.

De voordelen van zirconia keramische snijders:

1. Zeer hoge anti-ncorrosieprestaties

-2. Gemaakt van corrosie

resistant keramiek, geschikt voor corrosieve snijobjecten

-3. Anti

static, geen elektrostatische laden

-4. Lange levensduur, tot 6 keer langer dan gewone stalen messen

5. Zeer slijtage

resistant, lage wrijvingcoëfficiënt, schone snijrand

-6. Kan bestand zijn tegen hoge temperatuur lager dan 1000 ° C

in industriële productie-industrie, zoals petrochemische apparatuur, chemische vezels, kernenergie, ruimtevaart en mechanische apparatuur, hogere eisen worden duidelijknaar voren gebracht voor zirconia keramische snijmessen met hoge temperatuur. Lange

term stabiele werking onder striktenormen zoals sterke corrosie en vaste deeltjes.

-zirconia keramische snijmateriaal is een grondstof met uitstekende eigenschappen tussenniet-

carbon grondstoffen. Het is bestand tegen corrosie, warmte en slijtage en staat bekend om zijn hoge druksterkte en hoge ductiliteit. Door het keramische snijmes van Zirconia te maken, kan de servicetijd van het ceramische snijmes van zirconia worden verhoogd, het aantal demontage en vervanging wordt verminderd, de kosten worden verminderd en de efficiëntie is verbeterd.

-zirconia keramische snijder heeft een hoge sterkte , hoge taaiheid, hoge dichtheid, hoge hardheid, uitstekende slijtvastheid en corrosieweerstand en is op grote schaal gebruikt op het gebied van slijpmedia. In de afgelopen jaren heeft Zirconia-keramiek zich ontwikkeld tot eennieuw type anorganisch matrixmateriaal vanwege de goede chemische stabiliteit en hoge mechanische sterkte en heeft brede toepassingsvooruitzichten getoond in biochemie, farmaceutische industrie en andere gebieden.

voorgaand: Wat zijn de toepassingen van zirk...

volgende: Toepassing van aluminiumnitride k...