Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nieuws

Gebruik van aluminiumoxide keramische plunjers
Tijd vrijgeven: 2022-03-17 11:54:02  Hits: 9

De plunjer maakt deel uit van de pomp en komt alleen in contact met de afdichting/packing en het gepompte medium. Als echter hoge drukken, zeer schurende of corrosieve media of zeer hoge lijnsnelheden worden aangetroffen, is de plunjer gemaakt van keramisch materiaal. En de keramische plunjer van verschillende keramische materialen, hun aanvraagbereik isniet hetzelfde.

氧化铝陶瓷注液泵4.jpg

ceramic plungers zijn geschikt voor de meeste pekel, chemische en meet-applicaties. IEQ (binnenomgevingkwaliteit) Speciaal geformuleerde keramische cijfers behalen een standaard 8 RMS-oppervlakteafwerking, waardoor het vulleven aanzienlijk uitstrekken.

IEQ (kwaliteitskwaliteit) Keramische plunjers zijn verkrijgbaar in holle keramische ontwerpen en vaste keramische ontwerpen. De IEQ-adapters (indoor milieukwaliteit) zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal en bestand tegen corrosie. Het keramische lichaam is gebonden aan de roestvrijstalen adapter met behulp van een eigen werkwijze voor extreem betrouwbare prestaties in het veld.

Wanneer corrosie en slijtvastheid en verlengde verpakkingsleven vereist zijn, kunnen we profiteren van de uitstekende eigenschappen van keramische kolommen. Ceramische plunjers zijn echterniet optimaal voor alle toepassingen. Het wordt bijvoorbeeldniet aanbevolen voor het pompen van gevaarlijke materialen.

ceramische plunjers kunnen worden gebruikt in: hydraulische reinigingsapparatuur; Machtseenheden in mijnbouw; doseerpompen (distributiepompen); Hogedrukpompen voor waterstraalsnijden.


voorgaand: Het verschil tussen keramische sc...

volgende: Wat zijn de voordelen van zirkoni...