Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Nieuws

Hoe Alumina-keramiek is gepolijst
Tijd vrijgeven: 2022-03-17 14:19:39  Hits: 8

even Als het sinteren van hydrostatische pers van aluminiumoxide keramiek is voltooid en de aluminiumoxide keramiek voldoende afkoeltijd heeft ontvangen, betekent ditniet dat de productverwerking voorbij is, omdat de prestaties van sommige productennogniet hebben voldaan aan de vereisten voor gebruik, dus Het isnoodzakelijk om te wachten op de productenna afkoeling, verdere verwerking van aluminiumoxide keramiek isnog steeds vereist, die kan worden verwerkt door het corrigeren van grootte en polijsten.

De methode van het polijsten van aluminiumoxide keramiek wordt hieronder in detail ingevoerd. Om aluminiumoxide keramiek te polijsten, moeten we allereerst het juiste polijstproces gebruiken om overeen te komen met het matchende polijstgereedschap, zodat de aluminiumoxide keramiek van goede kwaliteit kan krijgen. Polijsteffect, zodat de prestaties van het product aan de daadwerkelijke aanvraagvereisten kunnen voldoen.

0.94mm陶瓷锥.jpg

due aan de kenmerken van aluminiumoxide keramiek, maakt de polijstbehandeling van aluminiumoxide keramiek meestal gebruik van laserverwerking en ultrasone verwerking voor het slijpen en Polijsten, dan in het polijstproces, moeten we Al2O3 poeder of diamantpasta gebruiken, zodat we klaar zijn met polijstende behandeling.

IF De vereisten voor de gladheid van het keramische oppervlak zijn hoog, dan zullen we de methode van beglazing gebruiken Na de polijstbehandeling.

of-cursus, kunnen we ook de ionenimplantatiemethode gebruiken om het oppervlak van het keramische materiaal te verwerken, dat wil zeggen, de ionenimplantatie in het keramische oppervlak is een aanvulling op het bestaande hardingsmechanisme, en Het is een verdere verwerking van de voorbereide keramische producten, die meer uitstekend product kunnen produceren. Vanwege de lage dichtheid van aluminiumoxide-keramisch materiaal, moet de polijstbehandeling strikt zijn in overeenstemming met de bovenstaande methode, om het materiaalniet te beschadigen.

the hierboven is hoe Huamin-keramiek aan u introduceert hoe u aluminiumoxide keramiek aan u optrad U wilt meer weten, u kunt contact met ons opnemen.


voorgaand: Wat zijn de voordelen van zirkoni...

volgende: De prestaties en voordelen van zi...